Veelgestelde vragen FAQ

Is het mogelijk om een blogartikel te sponsoren?

Jazeker! Op HALAL.BLOG worden regelmatig artikelen over Halal Lifestyle-gerelateerde onderwerpen geplaatst. U kunt ervoor kiezen om één of meerdere artikelen te sponsoren. Hierbij is de onderwerpskeuze vrij: het kan een onderwerp zijn dat u vanuit HALAL.BLOG wordt voorgesteld. Bijvoorbeeld aan de hand van het profiel van uw organisatie. U kunt echter ook zélf een onderwerp aandragen.

Kijkt u voor meer informatie op de pagina Adverteren

 

Is het mogelijk om een advertorial te bestellen?

Jazeker! In overleg met uw persoon of organisatie schrijf ik tegen een vergoeding een inhoudelijk interessant artikel over uw persoon, organisatie, product of dienst. Voorbeelden van een advertorial: een interview of een recensie van een product of dienst. Deze belicht ik vanuit een halal perspectief, het bindende element dat in iedere post op HALAL.BLOG terugkeert.

Kijkt u voor meer informatie op de pagina Adverteren

Wat wordt verstaan onder de term halalconsument?

HALAL.BLOG richt zich als Lifestyle Blog specifiek op de halalconsument. Onder de term halalconsument wordt verstaan:

  1. de consument die vanuit zijn of haar islamitische identiteit geïnteresseerd is in Halal producten en diensten, en een informatiebehoefte heeft op het gebied van Halal Lifestyle;
  2. de consument die vanwege andere dan religieuze redenen belangstelling heeft voor Halal producten en/of diensten. Bijvoorbeeld een consument die Halal voedsel en voeding consumeert vanwege gezondheidsredenen (denkt u aan een allergie voor varkensvlees).

Het kan ook zijn dat een consument zich beroepsmatig wil verdiepen in Halal als levenswijze. Bijvoorbeeld wanneer deze vanuit zijn of haar werkveld rekening wil houden met de wensen van islamitische collega’s, cliënten en/of patiënten.

Kijkt u voor meer informatie op de pagina Over HALAL.BLOG

Wat is een advertorial?

Een advertorial is een gesponsord artikel waarin reclame van een opdrachtgever is verwerkt. In een advertorial kunnen ook links en banners worden geplaatst.

Kijkt u voor meer informatie op de pagina Adverteren